Start Praktijkintegratieprojecten Rotterdam Mainport Institute

Op 22 februari 2018 om 12.00 uur wordt in het STC gebouw aan de Lloydstraat 300 in Rotterdam weer een aanvang gemaakt met Praktijkintegratieprojecten. Meer dan 200  HBO studenten van Rotterdam Mainport Institute (RMI)   gaan in interdisciplinaire teams 5 maanden aan de slag  voor verschillende bedrijven (opdrachtgevers)  om oplossingen te vinden voor hun vraagstuk. Door deelname wordt er een unieke kans geboden om in contact te komen, en te werken met HBO-(techniek)studenten, die binnen een paar jaar op  de arbeidsmarkt beschikbaar komen. Daarnaast dragen opdrachtgevers bij aan de groei van kennis binnen de maritieme-, en havensector (inclusief scheepsbouw, scheepvaart, op- en overslag en procesindustrie). Deelnemers dit jaar o.a. Rijkswaterstaat, Lloyds register, Shell, Scheepvaart en Transportcollege, Kotug, CGI, Nautilus, Kenniscentrum Duurzame HavenStad, Safer Seas, Daf, van Dalen Products, Groene corridor, PK marine, Offshore Oudenbosch, Aqitec, en Jachtclub Scheveningen.

Op 28 juni vinden de eindpresentaties plaats op RDM.

U wordt  van harte uitgenodigd om op 22 februari aanwezig te zijn, een aanmelding is niet vereist. Voor meer informatie over het evenement kunt u de agenda raadplegen.

Het PI Project van de RMI wordt mede mogelijk gemaakt door het regionale samenwerkingsverband Maritime Delta (www.maritimedelta.nl), het RDM Centre of Expertise en het Kenniscentrum Duurzame HavenStad.

© Copyright - Maritime Delta