Meld je aan! De Maritime Delta Student Challenge op 14 maart 2022!

Op 14 maart 2022 heeft jouw bedrijf de kans om gericht in contact te komen met 2e-jaars technische mbo-studenten tijdens de Maritime Delta Student Challenge. De studenten gaan op deze dag graag aan de slag met een ‘challenge’, ingebracht door jouw bedrijf, om te leren van de technologische innovaties en uitdagingen in de maritieme sector. Hebben jullie als bedrijf zo snel geen praktisch of technisch vraagstuk klaarstaan? Dan kun je je aanmelden voor de Match & Greet om zo gericht in contact te komen met deze studenten.

De Maritime Delta Student Challenge is dit jaar speciaal gericht op 2e-jaars studenten die een technische mbo-opleiding volgen op het STC of het Da Vinci College. Dankzij dit event komen zij, buiten de muren van het klaslokaal, op een informele manier in aanraking met maritieme innovaties en innovatieve technieken. Zo leren ze direct wat zij met hun opleiding kunnen bijdragen in onze mooie sector. De Match & Greet is speciaal bedoeld om studenten gericht in contact te brengen met interessante maritieme bedrijven, waar zij hun 3e-jaars stage kunnen gaan lopen.

Dit jaar wordt specifiek ingezet op een gerichte voorbereiding van de studenten op deze dag, met gastlessen over de sector, workshops Linkedin en sollicitatie in de maanden vooraf. Ze kiezen daarmee bewust voor een Challenge en bedrijven van hun interesse voor een nadere kennismaking.

Challengers
Wil jouw bedrijf gericht in contact komen met deze toekomstige technische vakmensen en heb je een vraagstuk waar je de hulp van studenten bij kan gebruiken? Meld je dan aan als Challenger. Een challenge moet gaan over een actueel, technisch en praktische vraagstuk van jouw bedrijf op het gebied van digitalisering, energietransitie, autonoom varen of circulaire economie. Wil jouw bedrijf deelnemen als Challenger, maar heb je nog geen praktisch vraagstuk klaarstaan? We helpen je graag met het concreet maken van jullie challenge.

Match & Greet
Geen challenge, maar wel de wens om studenten te ontmoeten en de stagemogelijkheden in jouw bedrijf onder de aandacht te brengen? Schrijf je dan in voor de Match & Greet. Tijdens de Match & Greet  krijg je de tijd en mogelijkheid om geïnteresseerde studenten te spreken en te enthousiasmeren voor jouw bedrijf en deze sector. Vanzelfsprekend vragen we vooraf natuurlijk wel de nodige inzet van je om de Match & Greet zo concreet en interactief mogelijk te maken en studenten goed voor te bereiden.

Aanmelden en meer informatie
Heb je interesse om deel te nemen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Annette Opstal, projectleider van de Maritime Delta Student Challenge via T 088-4451043 of Opstal@maritimetechnology.nl.

Projectpartners
De Maritime Delta Student Challenge wordt georganiseerd door Maritime Delta, Da Vinci College, STC-Group en NMT.