datawerf innovationquarter maritime delta

Onderscheidend zijn door de inzet van data

De buitenlandse concurrentie is sterk en daarom moet je onderscheidend blijven. Je weet dat je iets met digitalisering moet, maar je weet ook dat dit lange en dure trajecten zijn. Tijd die je liever besteedt aan je product. Wij denken dat het anders kan!

Dagelijks zijn jullie bezig om producten op tijd en binnen budget de deur uit te krijgen. De buitenlandse concurrentie is sterk en zorgt voor prijsdruk en het is ook nog eens moeilijk om de juiste vakmensen te vinden om de klus te klaren. Om onderscheidend te blijven weten jullie dat je moet innoveren. Maar tegenwoordig gaat innoveren over buzzwords als digitalisering en data.

Jullie weten ook wel dat er iets te winnen valt, maar niet hoe je zoiets aanpakt. Ideeën genoeg, maar wat zijn de kosten en de baten? Is het wel rendabel? De juiste IT-skills zijn niet in huis, dus wie gaat het uitvoeren? Hulp is nodig, maar liever niet van dure consultants waarbij het onduidelijk is wat ze concreet opleveren. En misschien nog wel belangrijker, hoe weten we eigenlijk zeker of de klant wel op het eindproduct zit te wachten?

Herkenbaar? Vanuit InnovationQuarter zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuwe service. Deze service moet bedrijven sneller van digitaal idee naar concreet product helpen. Wij geloven dat je eenvoudig en snel een nieuw digitaal product kunt lanceren. Waar je klant op zit te wachten en waardoor jouw eigen concurrentiepositie verbetert.

Heb jij een digitaal idee maar lukt het je niet om dit uit te voeren?
Dan spreken we je graag of meld je direct aan voor het Datawerf prototype panel. Klik hier om je aan te melden.

Geef je op voor het Datawerf prototype panel of neem direct contact op met Dominique Nieuwpoort via email

Wij kijken uit naar je mail!

Groet
Team Datawerf