Navingo Career Event 2021 Maritime Delta

Navingo Career Event 2021

Op 26 en 27 oktober 2021 vindt voor het vijftiende achtereenvolgende jaar het Navingo Career Event plaats. Het event maakt onderdeel uit van Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) en wordt in RAI Amsterdam georganiseerd. In samenwerking met bedrijven, supporting partners en opleidingsinstituten organiseert Navingo hét event voor carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energiesector.

Door aan het Navingo Career Event deel te nemen, komt u in contact met een breed scala aan kandidaten, van starters tot senior professionals. U brengt uw vacatures onder de aandacht bij een groot, relevant publiek. Naast het vervullen van vacatures versterkt u door deelname ook uw werkgeversmerk.

Het tweedaagse Navingo Career Event vindt plaats op de uitgebreide beursvloer en in de conferentiezalen van RAI Amsterdam, op de gezamenlijke beursvloer van OEEC. Als aanvulling worden er ook online programmaonderdelen georganiseerd.

Samen ambities realiseren
Door aan het Navingo Career Event deel te nemen op 26 en 27 oktober kunt u gericht werven voor uw vacatures, kwalitatief matchen en kandidaten persoonlijk uitnodigen. Daarnaast heeft u een platform om uzelf als kennisorgaan en aantrekkelijke werkgever te positioneren.

Klik hier en bezoek de website van het Navingo Career Team voor alle informatie over het Navingo Career Event 2021.