Maritime Student Challenge 2023

Op 24 maart 2023 organiseert het Maritiem Tech Platform (MTP) de Maritime Student Challenge in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Dit jaarlijkse evenement is voor ons netwerk van bedrijven hét aangewezen moment om in contact te komen met studenten en om jongeren te interesseren voor een toekomst in de maritieme sector!

De Maritime Student Challenge is dit jaar speciaal gericht op 2jaars en 3e jaars studenten die een technische mbo-opleiding volgen op het STC of het Da Vinci College. Daarnaast zullen ook studenten van de opleiding Software Developer deelnemen. Tijdens dit evenement komen zij op een informele manier in aanraking met maritieme innovaties en innovatieve technieken en leren ze direct wat zij met hun opleiding kunnen bijdragen in onze mooie sector.

Challengers

Wil jouw bedrijf gericht in contact komen met deze toekomstige technische vakmensen en heb je een vraagstuk waar je de hulp van studenten bij kunt gebruiken? Meld je dan aan als Challenger. Een challenge moet gaan over een actueel, technisch en praktisch vraagstuk op het gebied van digitalisering, energietransitie, autonoom varen of circulaire economie. Wil jouw bedrijf deelnemen als Challenger maar heb je nog geen praktisch vraagstuk klaarstaan? We helpen je graag met het concreet maken van jullie challenge.

Match & Greet

Geen challenge, maar wel de wens om studenten te ontmoeten en de stagemogelijkheden in jouw bedrijf onder de aandacht te brengen? Schrijf je dan in voor de Match & Greet. Tijdens de Match & Greet krijg je de tijd en mogelijkheid om geïnteresseerde studenten te spreken en te enthousiasmeren voor jouw bedrijf en de maritieme sector.

Deelnamekosten

Deelnemen als Challenger kost € 750,- excl. BTW
Deelnemen aan de Match & Greet kost € 400,- excl. BTW

Meer informatie

Heb je interesse om deel te nemen of wil je meer informatie?
Kijk op: www.maritiemtechplatform.nl
Meld je interesse of deelname aan bij Audrey Rost-Ernst, kwartiermaker van de Maritime Student Challenge. Telefoon: 06-30962305 of mail: a.e.w.g.ernst@stc-r.nl