Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovation Connection Meeting

16 mei- 16:00 tot 18:00

Jonge talenten van allerlei campussen komen samen om te netwerken

Vier keer per jaar ontmoeten jonge talenten van het STC, Rotterdam Mainport Institute en Hogeschool Rotterdam elkaar op de Innovation Connection Meeting. Het is een gelegenheid voor deze en MBO, HBO, Master, Techniekcollege, IT-campus en EUR-studenten en docenten, evenals professionals uit het maritieme veld, om elkaar vier keer per jaar te ontmoeten, te netwerken en te praten over innovatieve ontwikkelingen in de maritieme/logistieke sector.

Deze keer staat de bijeenkomst in het teken van futureskills, IT en de haven, gezien de noodzaak om naast technische kennis ook futureskills te verwerven vanwege klimaatverandering, energietransitie, digitalisering, de krappe arbeidsmarkt en wereldwijde dreigingen. Hieronder volgt het programma, in het Engels.

Naast presentaties is er een postermarkt met futureskills van alumni. Registreer en stuur een foto mee, zodat we de futureskills die onze alumni gebruiken in de maritieme sector kunnen delen en verzamelen.

  • Datum: 16 mei, Schiezaal (2e verdieping) Lloydstraat 300, 16:00 – 18:00 uur (presentaties 16:15 – 17:00 uur, gevolgd door een meet & greet)
  • Aanmelden kan via de QR-code hieronder.

Sprekers:

  • Sven Tump: Voorzitter CvB STC over het belang van samenwerking en verbinding in een veranderende wereld.
  • Kevin van Drongelen: Manager Verkeersdivisie Havenmeester Port of Rotterdam, over de behoefte aan futureskills in een veranderende wereld.
  • Interview met voormalige RMI-studenten en Purpose Project.
  • Meet & greet en ervaring met prototypes (AR/AI/VR/IoT – Skillslab 3D-printer & lasersnijder – MTP-prototypes – postermarkt met futureskills die onze alumni gebruiken in de maritieme sector).

Jonge talenten van allerlei campussen komen samen om te netwerken

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
16:00 tot 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

STC-Group
Lloydstraat 300
Rotterdam, 3024 EA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
16:00 tot 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

STC-Group
Lloydstraat 300
Rotterdam, 3024 EA
+ Google Maps